Sommerhilsen i en corona tid (læs mere her)


Kære beboer i Boligforeningen P.M.
Som alle har bemærket, har foråret i 2020 ikke været som det plejer, da hele verden er ramt af Corona. Men på trods af Corona er der nu sommer over Danmark, og derfor vil Boligforeningen gerne ønske alle en dejlig sommer.  

Vi afventer stadigvæk udmelding fra Statsministeriet på at forsamlingsforbuddet bliver hævet til over 100 personer, så vi kan komme med en dato for afholdelse af vores generalforsamling.

Afdelingsmøderne der skal afholdes i september måned, er også afhængig af at forsamlingsforbuddet hæves til over 100 personer. Nærmere information følger i august.

Hen over sommeren er kontoret i Søndergade 1 og Knudsgade 102 stadig lukket for personlig betjening. Vi er på arbejde, så det er muligt at ringe eller maile til os, men vi undgår fysisk kontakt.

Der vil dog være mulighed for at lave en aftale om personlig betjening i Søndergade 1 i forbindelse med leje eller opsigelse af en bolig samt udlevering af vaskekort. Vi henholder os til de retningslinjer der er udarbejdet af sundhedsministeriet.

Kontoret i Søndergade 1 holder ferielukket i uge 30, men der vil stadig være mulighed for at ringe til ejendomsfunktionærerne mandag – torsdag fra kl. 10.30-11.30 for reparationer.

Til beboerne i afdeling 1 og 11 kan vi oplyse jer om, at Mælkebøtten holder ferielukket i uge 28-29-30. I kan følge med i aktiviteterne, der sker efter sommerferien på deres Facebook side. Mælkebøtten følger også retningslinjerne udstedt af Sundhedsministeriet.

Husk at vi stadig skal stå sammen, ved at holde afstand.

Rigtig god sommer

Boligforeningen P.M.